RSS Flöde

God morgon måndag. Resume.

Hej Bloggen.

Längdskidorna har senaste veckorna har varit i fokus.

Efter ett antal dagar i bloggdvala är jag tillbaka. Har haft lite annat i tankarna så nu är det defintivt dags att uppdatera er vad som händer. Bjuder nedan på en kort resume av två bra löppass senaste veckorna och lite längdskidreferat.

28 jan

A till B löp från kulla vägskäl på blå leden 16 km sedan en sväng runt vaxön för att avrunda denna tur. Kroppen trög efter helgens 73 km längd i mora. Men friskt i vinden var det och de 570 höjdmetrarna kändes. Nu oboy och en dusch;

Totalt: 22,8 km

Tid: 2:17

 

8 feb

Myrflodammen, Orrliden & Gilleråsen: Stugtur som pass två. Målet var minst två timmar mängd. Fokuserade på stakning och utförlöporna. Stel och trögt första 45 min. Sedan lossnade det ordentligt. Lite sportdryck, nötcreme slank ner. Lite rissigt fäste men ville bara mata på. Det gick fin fint idag. På blå slingan på slutet kom det två proffsiga åkare närmare och närmare, men just då planade det ut lite. Jag tryckte på ordentligt i stakningen, i slutet av backen kikade jag bakåt och den unga löparen flåsade ordentligt så även hans far tror jag det var. Kul att få sparing. Stakningen sitter bättre och bättre men det finns mkt att slipa på. Börjar bli sugen på öppet spår… hm.

Totalt: 25,2 km

Tid: 2:19

15 feb

Efter stafettguld av damerna i OS. Var jag extra taggad på en långtur på blå leden. Tokregn hela turen. Kriga var det hela turen, men ack vad lätt det var med norskradio i lurarna. Grattis Sverige, Finland och Tyskland. Gillar A till B så det blev busstur till Kulla-vägskäl för blåleden igen. 585 höjdmeter totalt. Extremt grisigt och lerigt men ack så skönt att få mangla på hade bra tryck i benen och hjärtat var med mig. 

Totalt: 23,6 km

Tid: 2:20

Annonser

Om Swimrunmag

Runner, swimmer, yogi, writer, editior, driver, VD, and a lot more.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: