RSS Flöde

Back-to-back

Postat den

Hej bloggen.

Veckan började lite segt med en kortfökylning, men på onsdag och torsdags testade jag årets första Back-to-backsession. Kul att testa vårsolen och dessutom få fokusera på långpass, ingen kvalite utan bara rulla på och låta klocka rinna på. Benen känns kanon idag, har nu fullt fokus på TEC 100 miles i april. Vill få till en till back-to-back session innan det blir start för långlopp, innan påsk kanske?

Back-to-back del ett. Förkyld två dagar och var osäker vid start, men hoppades hitta kraft för coach T har lagt in 180 min löp idag, jag som strukturerat om lite i schemat, kämpade nästa inget första 17 km som flöt på fint i vårsolen. Tog med lite sportdryck och testade en ny smak på samma gång. Sista timmen kändes riktigt trög och kroppen var tung. Men nu efter mat och dusch, längtar jag ut på morgondagens långpass. Tjoflöjt.

Back-to-back del två: Karlsudd all in. Något stel blev detta en morgon tur direkt efter frukost. Snirklade runt vaxön i vårsolen och lyssnade på Greg Dulli’s fagra stämma men även Into the wild-skivan soloplattan av Eddie Vedder. Vek av mot bogesund och karlsudd efter milen och byte musik mot P3 dokumentär. Kanon spännande, kroppen vaknade mer och mer och runt två mil hade jag rätt bra kilometer tider runt 5:45. Vill skramla ihop tid och fick tyvärr avrunda en kvarttidigare om än årets första back-to-back säkrad;)

Totalt tid: 5:34 (2:56 + 2:37)

Sträcka: 51,44 km (27,22 km + 24,22 km)

Vad tycker du om back-to-back?

20130308-115021.jpg

Annonser

Om Swimrunmag

Runner, swimmer, yogi, writer, editior, driver, VD, and a lot more.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: