RSS Flöde

SUM resume 50 km

Sörmland Ultra Marathon: Vilken urladdning, oj oj oj. Gick ut hårt första 5 km kände att det inte skulle hålla. Slog följe med Camilla Ringström, höll igen lite på den tekniskapartiet fram till första vätska vid 17 km, som jag stekte och plockade lite placeringar.

Märke att Henrik G hade samma strategi som mig så vi slog följe då Camila släppte lite. H och jag små pratade upp till ca tre mil. Tryckte in en favoritgel flytande dextrosol och märkte att benen var med på noterna. Ut på asfalten och hade en urkraft sparad och tuggade på ordentligt.

Gick in i tredje vätskan på 3:18 efter trettiofyra km. In i skogen och mata på. Sprang ikapp Jonas S från if linne och vi tjötade lite fram till järnvägen vid 46 km, blev uppfångad av Stefan H och bet mig fast i hans rygg hyfsat. Då efter varvning vid målet ser jag Markus Aveholt skutta på i ett lite väl segt tempo. Exploderar av spurtvilja och matar på och plockar fyra till sista biten i det kuperade löpspåret runt rudansjön.

Sen tokspurt i Mål. 4:44 härliga minuter. Banan, snitseln, funktionärerna och vädret verkligen synkade idag. Mera info på bloggen kommer. Hur gick det för er andra?

20121019-200838.jpg

Annonser

Om Swimrunmag

Runner, swimmer, yogi, writer, editior, driver, VD, and a lot more.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: